Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Rui Manuel Aas Correia, TRONDHEIM

Psykolog
HPR-nr 7880170

Fjordgata 10
TRONDHEIM
Lusparken terapisenter

Metodikk

ADHD-utredning / Gruppeterapi / KBT - Kognitiv terapi / Kriseterapi / Mestringsorientert terapi / Parterapi / Psykodynamisk terapi / Psykoedukasjon / Selvmedfølelse

Symptomer

Angst / Bipolar lidelse / Dårlig selvtillit / Depresjon / Ensomhet / Lav selvfølelse / Rus / Sosial angst / Utbrenthet

Språk

Dansk / Engelsk / Norsk / Svensk

Annen erfaring og kompetanse

Evnetesting / Foreldreveiledning / Gruppeveileder / Nevropsykologisk testning / Psykometrisk testing / Veileder til annen yrkesgruppe

Klientgrupper

Voksne

Beskrivelse

Jeg er født og oppvokst i Norge, og siden min far er portugisisk og min mor norsk fikk jeg et eksotisk navn. Jeg er utdannet ved Universitetet i Århus, og i tillegg har jeg en to-årig videreutdannelse i kognitiv terapi. Jeg har bred erfaring fra akuttpsykiatri, kommune, allmenpsykiatrisk poliklinikk og rusbehandling. I et samarbeid er jeg opptatt av at vi sammen finner hva målet skal være. Jeg kan tilby utredning, behandling og rådgivning. Hvis vi blir enige om behandling anvender jeg som regel kognitiv terapi, som hovedsaklig handler om å forstå seg selv og hvordan man forholder seg til atferd, tanker og følelser. Vel møtt :)

Beskrivelse

Jeg er født og oppvokst i Norge, og siden min far er portugisisk og min mor norsk fikk jeg et eksoti... Vis mer

Jeg er født og oppvokst i Norge, og siden min far er portugisisk og min mor norsk fikk jeg et eksotisk navn. Jeg er utdannet ved Universitetet i Århus, og i tillegg har jeg en to-årig videreutdannelse i kognitiv terapi. Jeg har bred erfaring fra akuttpsykiatri, kommune, allmenpsykiatrisk poliklinikk og rusbehandling. I et samarbeid er jeg opptatt av at vi sammen finner hva målet skal være. Jeg kan tilby utredning, behandling og rådgivning. Hvis vi blir enige om behandling anvender jeg som regel kognitiv terapi, som hovedsaklig handler om å forstå seg selv og hvordan man forholder seg til atferd, tanker og følelser. Vel møtt :) Vis mindre

Bestill time

Jeg ønsker oppfølging via:
Honorar dekkes av

Ledige timer uke 

  Tidspunkt

   48 timer avbestillingsfrist

   Ingen ledige timer

   loader