Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Mette Lyberg Rasmussen, OSLO

Psykolog, spesialist i klinisk voksenpsykologi
HPR-nr 8661898

Kirkeveien 64 B
OSLO
(Majorstuhuset)

Symptomer

Angst / Depresjon / Lav selvfølelse / Livskrise / Samlivsbrudd / Sorg / Søvnvansker / Traumer / Utbrenthet

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Kriseoppdrag / Psykologspesialist / Spesialist voksenpsykologi / Veileder til psykolog

Metodikk

Kriseterapi / Psykodynamisk terapi / Traumebehandling / Veiledning

Språk

Norsk

Klientgrupper

Voksne

Beskrivelse

Jeg har 20 års bred erfaring som psykolog, med spesialkompetanse i oppfølging ved livskriser, sorg, depresjon, utbrenthet, traumer, angst, etter selvmord mm. Jeg tilbyr samtaleterapi, råd og veiledning til voksne, i hyggelige lokaler like ved t-banestoppet på Majorstuen. Jeg jobber med de fleste typer psykisk ubehag, symptomer og livsvansker, samt med mellommenneskelige problemer i privat- og arbeidsliv. Jeg jobber utfra en psykodynamisk tilnærming, kognitivt, EMDR - avhengig av dine ønsker og behov. Les mer om meg på: https://www.psykologpraksis-oslo.no/ Om du ikke finner ledig time her som passer, send gjerne epost til mettelybergrasmussen@gmail.com med forslag til ønsket tidspunkt.

Beskrivelse

Jeg har 20 års bred erfaring som psykolog, med spesialkompetanse i oppfølging ved livskriser, sorg, ... Vis mer

Jeg har 20 års bred erfaring som psykolog, med spesialkompetanse i oppfølging ved livskriser, sorg, depresjon, utbrenthet, traumer, angst, etter selvmord mm. Jeg tilbyr samtaleterapi, råd og veiledning til voksne, i hyggelige lokaler like ved t-banestoppet på Majorstuen. Jeg jobber med de fleste typer psykisk ubehag, symptomer og livsvansker, samt med mellommenneskelige problemer i privat- og arbeidsliv. Jeg jobber utfra en psykodynamisk tilnærming, kognitivt, EMDR - avhengig av dine ønsker og behov. Les mer om meg på: https://www.psykologpraksis-oslo.no/ Om du ikke finner ledig time her som passer, send gjerne epost til mettelybergrasmussen@gmail.com med forslag til ønsket tidspunkt. Vis mindre

Bestill time

Jeg ønsker oppfølging via:
Honorar dekkes av

Ledige timer uke 

  Tidspunkt

   48 timer avbestillingsfrist

   Ingen ledige timer

   loader