Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Maria Saugstad Hodne, OSLO

Psykolog
HPR-nr 9752595

Sandakerveien 128, 2 etg
OSLO

Metodikk

Circle of security / EFT - Emosjonsfokusert terapi / Gruppeveiledning / Parterapi / Psykoedukasjon / Tuning into kids / Veiledning

Språk

Engelsk / Norsk

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Foreldreveiledning / Seminarleder / Veileder til annen yrkesgruppe

Symptomer

Fødselsdepresjon / Lav selvfølelse / Samlivsbrudd / Sorg

Klientgrupper

Skolebarn / Småbarn / Ungdom / Voksne

Beskrivelse

Jeg ble utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 2008. Min erfaring har jeg fra bup, familievernkontor og forebyggende psykisk helsetjeneste. Jeg tilbyr individualsamtaler, foreldreveiledning, familiesamtaler og parterapi, og har særlig kompetanse på barnets utvikling og barns psykiske helse. I foreldreveiledning tilbyr jeg blant annet Tuning in to kids og Trygghetssirkelen/Circle of security, som er metoder mange foreldre synes er nyttige. Jeg holder til i Nydalen helsehus som tilbyr mange helserelaterte tjenester.

Beskrivelse

Jeg ble utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 2008. Min erfaring har jeg fra bup, familievern... Vis mer

Jeg ble utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 2008. Min erfaring har jeg fra bup, familievernkontor og forebyggende psykisk helsetjeneste. Jeg tilbyr individualsamtaler, foreldreveiledning, familiesamtaler og parterapi, og har særlig kompetanse på barnets utvikling og barns psykiske helse. I foreldreveiledning tilbyr jeg blant annet Tuning in to kids og Trygghetssirkelen/Circle of security, som er metoder mange foreldre synes er nyttige. Jeg holder til i Nydalen helsehus som tilbyr mange helserelaterte tjenester. Vis mindre

Ingen ledige timer

loader