Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

John Petter Fagerhaug, OSLO

Psykolog
HPR-nr 8275009

Rosenkrantz Gate 7
OSLO
Inngang Kristian IV’s gate. 5. etg

Symptomer

Arbeidskonflikt / Dårlig selvtillit / Depresjon / Lav selvfølelse / ME - tretthetssyndrom / Panikk / Samlivsbrudd / Sosial angst / Utbrenthet

Metodikk

Atferdsterapi / Debriefing / EFT - Emosjonsfokusert terapi / Gruppeveiledning / KBT - Kognitiv terapi / Kriseterapi / Organisasjonspsykologi / Parterapi / Veiledning

Språk

Engelsk / Norsk

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Gruppeveileder / Kriseoppdrag / Organisasjonspsykolog / Seminarleder / Veileder til annen yrkesgruppe

Klientgrupper

Ungdom / Voksne

Beskrivelse

Hva trenger du? Hva ønsker du å få til? Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg er en folkelig og forståelig psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo. I over 20 år har jeg jobbet med de fleste psykologiske problemstillinger, så jeg hjelper deg gjerne. Jeg har også lang erfaring med å behandle UTBRENTHET og jeg har laget et program for det. Jeg er fleksibel og løsningsorientert: Gjennom samtaleterapi, rådgivning/veiledning og Coacing, og ved bruk av ulike faglige retninger og behandlingsmetoder, tilpasser jeg behandlingen så du kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger. Jeg jobber med privatpersoner, par, ledere, bedrifter og organisasjoner. På kontoret, pr. telefon eller på Skype e.l. Se www.fagerhaug.no for mer informasjon.

Beskrivelse

Hva trenger du? Hva ønsker du å få til? Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg er en folkelig og forståelig... Vis mer

Hva trenger du? Hva ønsker du å få til? Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg er en folkelig og forståelig psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo. I over 20 år har jeg jobbet med de fleste psykologiske problemstillinger, så jeg hjelper deg gjerne. Jeg har også lang erfaring med å behandle UTBRENTHET og jeg har laget et program for det. Jeg er fleksibel og løsningsorientert: Gjennom samtaleterapi, rådgivning/veiledning og Coacing, og ved bruk av ulike faglige retninger og behandlingsmetoder, tilpasser jeg behandlingen så du kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger. Jeg jobber med privatpersoner, par, ledere, bedrifter og organisasjoner. På kontoret, pr. telefon eller på Skype e.l. Se www.fagerhaug.no for mer informasjon. Vis mindre

Bestill time

Jeg ønsker oppfølging via:
Honorar dekkes av

Ledige timer uke 

  Tidspunkt

   24 timer avbestillingsfrist

   Ingen ledige timer

   loader