Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Jørgen Edvin Westgren, TROMSØ

Psykolog
HPR-nr 10043002

Storgata 128
TROMSØ

Symptomer

Angst / Arbeidskonflikt / Dårlig selvtillit / Livskrise / Panikk / Seksualitet / Smerter / Sosial angst / Utbrenthet

Klientgrupper

Eldre / LHBTIQ / Ungdom / Voksne

Språk

Engelsk / Norsk

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Konsulentoppdrag / Organisasjonspsykolog / Psykolog / Seminarleder / Utvelgelse

Metodikk

KBT - Kognitiv terapi / Metakognitiv terapi / Organisasjonspsykologi / Psykoedukasjon / Veiledning

Beskrivelse

Jeg er psykolog med bred kompetanse på behandling av psykiske lidelser og helsepsykologiske problemstillinger som langvarige smerter, stressplager og utmattelse, samt arbeid med sykefravær, arbeidsmiljø, ledelse og arbeidskonflikter. Jeg har de siste årene arbeidet innen feltet arbeid og psykisk helse, og spesialiserer meg innen arbeidspsykologi.

Jeg benytter meg av kognitiv og metakognitiv terapi i samtalene med klienter. Dette betyr at vi adresserer dine vansker her og nå og finner teknikkene du trenger for å bli kvitt ubehagelige følelser og vanskelige tanker på en god og varig måte. Jeg har lang erfaring med fortrolige og trygge samtaler. Jeg tilbyr ikke behandling av alvorlige psykiske helseplager som psykoser eller depresjon med selvmordstanker.

Beskrivelse

Jeg er psykolog med bred kompetanse på behandling av psykiske lidelser og helsepsykologiske problems... Vis mer

Jeg er psykolog med bred kompetanse på behandling av psykiske lidelser og helsepsykologiske problemstillinger som langvarige smerter, stressplager og utmattelse, samt arbeid med sykefravær, arbeidsmiljø, ledelse og arbeidskonflikter. Jeg har de siste årene arbeidet innen feltet arbeid og psykisk helse, og spesialiserer meg innen arbeidspsykologi.

Jeg benytter meg av kognitiv og metakognitiv terapi i samtalene med klienter. Dette betyr at vi adresserer dine vansker her og nå og finner teknikkene du trenger for å bli kvitt ubehagelige følelser og vanskelige tanker på en god og varig måte. Jeg har lang erfaring med fortrolige og trygge samtaler. Jeg tilbyr ikke behandling av alvorlige psykiske helseplager som psykoser eller depresjon med selvmordstanker. Vis mindre

Ingen ledige timer

loader