Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Jørgen Edvin Westgren, TROMSØ

Psykolog
HPR-nr 10043002

Storgata 128
TROMSØ

Symptomer

Angst / Arbeidskonflikt / Dårlig selvtillit / Depresjon / Livskrise / Panikk / Smerter / Sosial angst / Utbrenthet

Språk

Engelsk / Norsk

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Organisasjonspsykolog / Utvelgelse

Metodikk

KBT - Kognitiv terapi / Metakognitiv terapi / Organisasjonspsykologi / Psykoedukasjon / Veiledning

Klientgrupper

LHBTIQ / Ungdom / Voksne

Beskrivelse

Jeg er psykolog med kompetanse på behandling av psykiske lidelser, helsepsykologi, arbeidsliv og organisasjoner. Jeg benytter meg av kognitiv og metakognitiv terapi i behandlingen av klienter. Dette betyr at vi adresserer dine vansker her og nå og finner teknikkene du trenger for å bli kvitt ubehagelige følelser og vanskelige tanker på en god og varig måte. Jeg har lang erfaring med fortrolige og trygge samtaler.

Gjennom arbeid og utdanning har jeg bred kompetanse på av psykiske helseplager, men arbeider hovedsaklig med behandling av angst, depresjon, utbrenthet, livskriser og sammensatte smerteplager.

Avbestillingsfrist er 24 timer før samtalen. Ved avbestilling etter dette faktureres klienten for samtalen i sin helhet.

Telefonnummer: 911 16 616

Beskrivelse

Jeg er psykolog med kompetanse på behandling av psykiske lidelser, helsepsykologi, arbeidsliv og org... Vis mer

Jeg er psykolog med kompetanse på behandling av psykiske lidelser, helsepsykologi, arbeidsliv og organisasjoner. Jeg benytter meg av kognitiv og metakognitiv terapi i behandlingen av klienter. Dette betyr at vi adresserer dine vansker her og nå og finner teknikkene du trenger for å bli kvitt ubehagelige følelser og vanskelige tanker på en god og varig måte. Jeg har lang erfaring med fortrolige og trygge samtaler.

Gjennom arbeid og utdanning har jeg bred kompetanse på av psykiske helseplager, men arbeider hovedsaklig med behandling av angst, depresjon, utbrenthet, livskriser og sammensatte smerteplager.

Avbestillingsfrist er 24 timer før samtalen. Ved avbestilling etter dette faktureres klienten for samtalen i sin helhet.

Telefonnummer: 911 16 616 Vis mindre

Bestill time

Jeg ønsker oppfølging via:
Honorar dekkes av

Ledige timer uke 

  Tidspunkt

   24 timer avbestillingsfrist

   Ingen ledige timer

   loader