La oss hjelpe deg

Ellen Marie Gjerdalen Røed, RØYSE

Psykolog
HPR-nr 10100614

Vik Torg
RØYSE
2. etg

Symptomer

Angst / Depresjon / Kreft - psykologiske reaksjoner / Kronisk sykdom / Lav selvfølelse / ME - tretthetssyndrom / PTSD / Smerter / Sosial angst / Søvnvansker / Traumer / Utbrenthet

Metodikk

ACT - Acceptance and Commitment Therapy / KBT - Kognitiv terapi / Psykoedukasjon / Selvmedfølelse

Klientgrupper

Eldre / Voksne

Språk

Engelsk / Norsk

Annen erfaring og kompetanse

Foredragsholder / Gruppeveileder / Konsulentoppdrag / Psykolog

Beskrivelse

Jeg har bred erfaring med arbeid med ulike utfordringer og psykiske lidelser. Til daglig jobber jeg som kommunepsykolog, tidligere har jeg jobbet på DPS og i rehabilitering.  Vi blir enige om hvordan vi skal jobbe sammen når du kommer til meg, og behandlingen skreddersys med utgangspunkt i dine behov ressurser. Jeg tar imot klienter med ulike utfordringer, for eksempel angst, depresjon, stress, fatigue, traumer, søvnvansker, belastende livssituasjoner og mestring av alvorlig eller langvarig fysisk sykdom. Mine kontortider er torsdager 17-20, og fredager 08-14.Priser:45 min individualterapi: 1250 krKveldstillegg (etter kl 17):  100 kr  Du trenger ikke henvisning.

Beskrivelse

Jeg har bred erfaring med arbeid med ulike utfordringer og psykiske lidelser. Til daglig jobber jeg som kommunepsykolog, tidligere har jeg jobbet på DPS og i rehabilitering. 


Vi blir enige om hvordan vi skal jobbe sammen når du kommer til meg, og behandlingen skreddersys med utgangspunkt i dine behov ressurser....

Vis mer

Jeg har bred erfaring med arbeid med ulike utfordringer og psykiske lidelser. Til daglig jobber jeg som kommunepsykolog, tidligere har jeg jobbet på DPS og i rehabilitering. 


Vi blir enige om hvordan vi skal jobbe sammen når du kommer til meg, og behandlingen skreddersys med utgangspunkt i dine behov ressurser. Jeg tar imot klienter med ulike utfordringer, for eksempel angst, depresjon, stress, fatigue, traumer, søvnvansker, belastende livssituasjoner og mestring av alvorlig eller langvarig fysisk sykdom. Mine kontortider er torsdager 17-20, og fredager 08-14.


Priser:

45 min individualterapi: 1250 kr

Kveldstillegg (etter kl 17):  100 kr 


Du trenger ikke henvisning.

Vis mindre

Ingen ledige timer

loader