Psykolog som vi stoler på, når du behøver hjelp

Aleksandra Nordengen Ellila, OSLO

Psykolog
HPR-nr 7412800

Valkyriegata 15A
OSLO

Symptomer

Angst / Depresjon / Ensomhet / Lav selvfølelse / Livskrise / Samlivsbrudd / Sorg / Sosial angst / Traumer

Klientgrupper

Eldre / Ungdom / Voksne

Språk

Engelsk / Norsk

Metodikk

ISTDP - Intensiv Dynamisk Korttidsterapi / Psykodynamisk terapi / Psykoedukasjon / Selvmedfølelse / Traumebehandling

Annen erfaring og kompetanse

Turterapi

Beskrivelse

Ønsker du noen form for endring, eller å bli bedre kjent med deg selv? Jeg har lang og allsidig kompetanse, i hovedsak med voksne i psykisk helsevern, noe med barn og familier. Snart er jeg ferdig spesialist i psykoterapi med fordypning i korttids dynamisk terapi (ISTDP). Hvis du vil ha dybdeterapi bruker jeg ofte denne modellen, som setter deg i bedre kontakt med følelser og fremmer en tryggere selvfølelse.
Problemer jeg kan hjelpe med er depresjon, angst, lav selvfølelse, relasjonsvansker, relasjonstraumer, sorg og livskriser. Velkommen skal du være.

Beskrivelse

Ønsker du noen form for endring, eller å bli bedre kjent med deg selv? Jeg har lang og allsidig komp... Vis mer

Ønsker du noen form for endring, eller å bli bedre kjent med deg selv? Jeg har lang og allsidig kompetanse, i hovedsak med voksne i psykisk helsevern, noe med barn og familier. Snart er jeg ferdig spesialist i psykoterapi med fordypning i korttids dynamisk terapi (ISTDP). Hvis du vil ha dybdeterapi bruker jeg ofte denne modellen, som setter deg i bedre kontakt med følelser og fremmer en tryggere selvfølelse.
Problemer jeg kan hjelpe med er depresjon, angst, lav selvfølelse, relasjonsvansker, relasjonstraumer, sorg og livskriser. Velkommen skal du være. Vis mindre

Bestill time

Jeg ønsker oppfølging via:
Honorar dekkes av

Ledige timer uke 

  Tidspunkt

   48 timer avbestillingsfrist

   Ingen ledige timer

   loader